Begeleiding Bijdehand

intern begeleider
De Vrijenburg CBS Basisschool

Mijn naam is Marinka de Haan-Hendriksma
Naast mijn verschillende functies binnen het onderwijs en mijn werkzaamheden als vestigingsmanager in een praktijk voor jeugdpsychologie en dyslexiezorg in het verleden, vind ik het erg leuk om individueel of in kleine groepjes met kinderen aan de slag te gaan.
Daarom ben ik in 2011 met mijn praktijk Begeleiding Bijdehand gestart. Ik heb gekozen voor deze naam, omdat mijn motto \"Van begeleiding bij de hand, naar zelfstandig & bijdehand!\" is.
Ik wil graag kinderen een stukje op weg helpen, zodat ze het daarna zelf verder kunnen en alles wat ze hebben geleerd kunnen blijven gebruiken.

Ik geef binnen de praktijk:
- remedial teaching bij rekenen, leesproblemen, dyslexie, begrijpend lezen, spelling enz.
- MatriXcoaching bij emotionele problemen, angsten enz
- cursus \'Snel leren = leuk leren\" voor middelbare scholieren die willen leren hoe ze o.a. effectief kunnen leren, plannen, snellezen en mindmappen
- cursus \"Op weg naar\" voor kinderen in groep 7 & 8 en begin van de brugklas die willen leren hoe ze o.a. een agenda moeten gebruiken, focuslezen, herkennen van sleutelwoorden en huiswerkaanpak.

Kijk voor meer informatie op mijn site: www.begeleidingbijdehand.nl
Of volg Begeleiding Bijdehand op Facebook: https://www.facebook.com/BegeleidingBijdehand/

Via de website kan je je ook inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief met daarin leuke blogs, wetenswaardigheden en tips.

Werkervaring

Bedrijf
Functie
Tot