Wilhelmina School

Wilhelmina School

De Wilhelminaschool is een Protestants Christelijke basisschool. Bij ons op school staat het respectvol omgaan met elkaar hoog in het vaandel. Het team van de Wilhelminaschool is liefdevol en enthousiast. Wij streven ernaar het beste uit iedere leerling te halen. Bovendien vinden wij het belangrijk aandacht voor en plezier met elkaar te hebben.

Bijzonder aan de Wilhelminaschool is onze eigen peuterspeelzaal “Eigenwijs” met hbo-opgeleid personeel. Onze peuterspeelzaal wordt bezocht door kinderen vanaf 2 jaar. Bij de peuters wordt gewerkt met “Puk en KO”. Dit is een onderdeel van de VVE-methode “Ko-totaal” en sluit aan op “Ik en Ko, waarmee bij de kleuters wordt gewerkt.Bent u nieuwsgierig geworden hoe wij het doen, maakt u dan gerust een afspraak voor een informatief gesprek.U bent van harte welkom.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Beste directie,Wij zijn 4 studenten kleuteronderwijs van UCLL te Leuven in Belgie. Wij zijn opzoek naar een school over de grens voor ons actieonderzoek dat wij moeten maken voor ons project. Ons projectweek valt van 9 mei 2016 tot 13 mei 2016. In die week moeten wij een onderzoek doen met kleuters. Wat het onderzoek inhoud weten wij zelf nog niet. Dit wordt in februari besproken, maar wij moeten wel een school vinden die bereidt is om hieraan mee te werken. Wij dachten aan jullie school vandaar deze mail.In bijlage vindt u nog een officiële brief van onze school met alle informatie.
Hopelijk zijn jullie bereidt om hieraan mee te werken.Met vriendelijke groeten
Naomi Philips, Steffie Moyaers, Jeroen Laenen en Lien Verheyden
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De basisschoolplein.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Wilhelmina School
Natersweg 7
3082VA Rotterdam

+31 (0)10 4292138

Links

Website
-

Deel deze pagina

Wilhelmina+School img